středa 15. května 2013

Mezi Drakem a Vlkem

Wolfenstein na úkor nového Elder Scrolls?

Jedno z mých nejoblíbenějších vývojářských studií a to Bethesda, oznámilo práci na nové hře s Williamem "B.J." Blazkowiczem. Ano přesně tak, Bethesda se pouští do nového Wolfa. Jeho název zní Wolfenstein New Order a odehrává se v roce 1960, potom co Náckové vyhráli druhou světovou a zázračným způsobem vynalezli modernější technologii než máme i my teď (Jak se jim to sakra, ale povedlo to nikdo netuší). Každopádně aby se naši milý vývojáři utrhli na vlka, tak museli malinko "nasrat" hráče extrémně populárního Skyrimu. To, že nebudou pracovat na novém Elder Scrolls asi každý očekával. Předpokládaný byl ale neméně populární Fallout, což by bylo i logickou volbou, vezmeme-li v potaz minulá léta. No uvidíme jestli se Bethesdě zajímavý tah povede a my si zamilujeme místo Falloutů a Skyrimů i nového Wolfa. To co mě na tom, ale opravdu mrzí je to, že už nám na Skyrim nevyjde ani žádné větší DLC a přitom Skyrim by si ještě minimálně další dvě opravdu zasloužil. Neřešme ovšem nereálné, podívejme se na pár obrázku z New Order a doufejme. Jako vždy budu rád za veškeré komentáře.


2 komentáře:

  1. Bude na to pracovat iD software, který teď bethesdě patří, ale stále (naštěstí) funguje v podstatě samostatně. Naopak, škoda by byla kdyby na úkor tohohle dělali další Skyrim nebo Fallout. TES od morrowindu stagnuje nebo se zhoršuje (záleží na individuálním názoru) a na Fallout by radši Bethesda neměla šahat vůbec. Tehle typ her jim nejde.

    OdpovědětVymazat
  2. Dle mého názoru záleží strašně na tom, zda je člověk hardcore hráč a nebo není. Skyrim je udělán pro masy. Rozhodně daleko více než byl Oblivion a nedej bože než byl Morrowind. Co se týče Falloutu i já mám stále nejraději ty dva starodávné.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, pokuď nebyl přisprostlí, vážím si jakýchkoli názorů a budu se snažit i nadále zlepšovat co se dá. Díky!