pátek 17. května 2013

Hry pro které si stojí pořídit PS3, Xbox 360

The Last of Us

Ačkoli hra ještě není venku, každý týden o ní čtu spoustu článků a vidím nová videa a obrázky naznačující, že ten humbuk není jen pronic zanic, ale čeká se, že to bude prostě pecka. Hra exluzivně pro PS3 a možná i nextgen (tedy PS4) vychází zanedlouho a to přesně v červnu 14tého. Za hrou stojí studio Naughty Dog tvůrci například Uncharted a nebo Crash Bandicoot, tedy žádní nováčci. The Last of Us je post-apokaliptickou hrou, kde nemoc zasáhla celou planetu, lidi přeměnila na květinovce (Prostě lidi s kytkou místo hlavy. Zní to strašně směšně, ale věřte mi, potkat ho někde v noci tak si uděláte na kalhotech slušnou čárku.) a naši hlavní hrdinové Joel (Poměrně slušnej tvrďák) a holčička Elie (No vypadá to skoro jako by Joel byl pedo, ale doufejme, že to tak není), cestují skrze spojené státy. 




Halo

O Halo toho asi moc napovídat nemusím, ale je to jedna z her, pro kterou se rozhodně vyplatí mít konzoli. Američané z ní šílí již pěkných pár let a hra se dočkala již 4 titulů. Vydavatelem není nikdo jiný než Microsoft Studios a vývojářských studií se již vystřídalo několik. Poslední Halo, s prostým označení Halo 4, vyšlo 6 listopadu roku 2012. Nedávno jsem dokonce četl, že díky chybě u Steamu bylo vidět, že by Halo mohlo být jeho prostřednictvím být prodáváno i na PC platformu. Mě jako zarytému PCčkáři nezbývá než doufat.

Halo je sci-fi FPS střílečkou kde lidstvou bojuje s mimozemskou aliancí, známou jako Covenant. Vy jako hráč zaujmete roli takzvaného Master-Chiefa - kyberneticky vylepšeného superčlověka (o tom všichni přesně sníme, že?).






God of War

Stejně jako Halo i Kratose boha války určitě zná každý pravý hráč. A stejně tak by i každý nekonzolák chtěl vymlátit zuby pár bohům na Olympu. Stejně jako Halo se dokonce i God of War může pyšnit už 4mi vydanými tituly + pár dalšími na platformy jako PSP. Poslední Ascension vyšel 12 března tohoto roku a Kratos (protože už vymlátil zuby všem možným bohům) se dostává do prequelu před hlavní herní trilogii. Kdo by si toho plešouna nezamiloval, žejo?



Jako vždy mne zajímají i vaše názory a komentáře co by jste si pořídili za hru kdyby jste měli konzoli.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, pokuď nebyl přisprostlí, vážím si jakýchkoli názorů a budu se snažit i nadále zlepšovat co se dá. Díky!